Μια κολυμβητική πρόκληση για φιλανθρωπικό σκοπό, όπου ομάδες από ένα έως και τρία άτομα θα κολυμπήσουν τον γύρο του νησιού, συνοδευόμενοι από ένα σκάφος. Το σύνολο των εσόδων του αγώνα θα δοθεί στο Charity4U. Για περισσότερες πληροφορίες Κος. Αχιλλέας Τσιμπογιάννης  698 4618898.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/08/2018 19.30 athletes briefing και παρουσίαση ομάδων (ξενοδοχείο Ρουμάνη).

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/09/2018 Έναρξη αγώνα 8.00 π.μ. από την παραλία Αγίου Μάμαντα, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται στην παραλία πλατείας Ποσειδωνίου το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να αλλάξει η φορά, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή έκβαση του αγώνα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.30 Τελετή βράβευσης στο Δημαρχείο Σπετσών

ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΑ

Στις ομάδες σκυταλοδρομίας, ο κάθε κολυμβητής θα κολυμπάει έως μία ώρα και μετά θα πρέπει υποχρεωτικά να γίνεται αλλαγή σκυτάλης. Η σειρά της σκυταλοδρομίας δε μπορεί να αλλάξει. Οι ομάδες ή οι ατομικοί κολυμβητές / κολυμβήτριες, θα πρέπει να έχουν μεριμνήσει για τη τροφοδοσία τους. Από την οργανωτική επιτροπή θα έχει προβλεφτεί το μίνιμουμ της τροφοδοσίας, δηλαδή νερά και μπανάνες.

ΒΡΑΒΕΙΑ

Θα βραβευτούν ο πρώτος άνδρας, η πρώτη γυναίκα, όπως και οι πρώτες ομάδες σκυταλοδρομίας, ανδρών, γυναικών και μιξ. Όλοι οι κολυμβητές θα λάβουν μετάλλια συμμετοχής, ενώ δε θα υπάρξει ατομική χρονομέτρηση.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν στο ενεργητικό τους εμπειρία από κολυμβητικούς αγώνες ανοιχτής θαλάσσης 3.000 μέτρων και πάνω. Για συμμετοχή ανηλίκου, σε κάθε περίπτωση από 15 ετών και πάνω, θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή.
 • Οι θέσεις είναι περιορισμένες και συγκεκριμένα, θα μπορούν να συμμετέχουν έως και 15 ομάδες. Συνεπώς, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η τελική λίστα των συμμετεχόντων, θα ανακοινωθεί την 1η Ιουνίου 2018.
 • Θα δοθεί προτεραιότητα σε ομάδες που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά ή σε ομάδες που έχουν εξασφαλίσει το δικό τους καΐκι / σκάφος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ο κάθε κολυμβητής/ομάδα θα συνοδεύεται από ένα σκάφος στο οποίο μπορούν να επιβαίνουν η συνοδεία ή ο προπονητής του κάθε αθλητή. Επιπλέον, φουσκωτά σκάφη με ναυαγοσώστες και καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό θα επιβλέπουν τους αγωνιζόμενους.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

500€ ανά ομάδα

 

Εφόσον οι ομάδες έχουν χορηγούς, θα ισχύσουν τα ακόλουθα χορηγικά προνόμια:

 

 • Ονοματοδοσία ομάδας
 • Σημαία ομάδας στο σκάφος (τα έξοδα κατασκευής επιβαρύνουν την οργανωτική επιτροπή)
 • Δυνατότητα τοποθέτησης beach flag στις παραλίες εκκίνησης & τερματισμού (τα έξοδα κατασκευής και μεταφοράς επιβαρύνουν τον χορηγό)
 • Logo στην αφίσα του αγώνα
 • Logo & αναφορά σε pre- & post-event δελτία Τύπου
 • Logo στα roll-up banners ανακοίνωσης του αγώνα
 • 2 branded Social Media posts (στο instagram @charity4ugr & facebook του charity4ugr)
 • Φωτογραφικό υλικό

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search