Το charity4u μπορεί να σε υποστηρίξει.

Μήπως ονειρεύεστε να τερματίσετε στον πρώτο σας Μαραθώνιο, ή

να ολοκληρώσετε το πρώτο σας τρίαθλο, ή

μήπως να συμμετάσχετε στο  Iron Man;

Αθλητισμός για όλους!

Με στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη  Ελλήνων αθλητών, τόσο ερασιτεχνών όσο και πρωταθλητών σε παιδικές και νεαρές ηλικίες και την κατάκτηση ακόμα περισσότερων διακρίσεων για τους ίδιους και την Ελλάδα, ιδρύεται η νέα μη-κερδοσκοπική οργάνωση «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», με σκοπό τόσο τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων και συνεδρίων, όσο και τη συμμετοχή σε αντίστοιχα προγράμματα και συμπράξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ήδη η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», έχει προγραμματίσει 3 μεγάλα αθλητικά events για το 2017, τα οποία έχουν ως στόχο να ενώσουν όλες τις γωνίες της Ελλάδας κάτω από τις αξίες της άθλησης και της προσφοράς.

Η νεοσύστατη ΜΚΟ αποτελεί αποτέλεσμα του σπόρου που «ρίζωσε» στις καρδιές τριών γυναικών, της Έλλης Φλέγγα, της Μαρίνας Λύδας Κουταρέλλη και της Ευγενίας Τζαννίνη, μέσα από τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία #charity4u των Holmes Place, και με την ίδρυση της αποδεικνύουν ότι η αγάπη για τον αθλητισμό και την ευεξία μπορούν να ενώσουν και να εξυπηρετήσουν πολύ καλούς σκοπούς.

Η Έλλη Φλέγγα έχει αποδείξει την αγάπη της για την άθληση, τόσο ως CEO   των Holmes Place Fitness Clubs όσο και ως μέλος της ομάδας Pastra Cretonaxiosa, της πρώτης ελληνικής ομάδας που διέσχισε τη Μάγχη σε σκυταλοδρομία 8 ατόμων με χρόνο ρεκόρ, τον Αύγουστο του 2016. Η Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ιδρύτρια των Spetses mini Marathon και Spetsathlon, των μεγαλύτερων events αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα κάθε χρόνο ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει και να προσφέρει μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας και συγκίνησης. Τέλος, η Ευγενία Τζαννίνη, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, η οποία έδωσε υπόσταση σε αυτήν την ΜΚΟ, υπηρέτησε εθελοντικά ως δικηγόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ενώ αποτελεί ακόμα ένα μέλος της ομάδας Pastra Cretonaxiosa, αλλά και εμπνευστή του σπουδαίου εγχειρήματος της ομάδας.

Τα ιδρυτικά μέλη συμπληρώνουν οι: Άδα Σταματάτου, Έφη Σίψα, Μαίρη Λιάρου, Στέλιος Μιχαλόπουλος, Νίκος Καρανικόλας, Κωνσταντίνος Μίχος, Σωτήρης Πάστρας, Βασίλης Μαρούλης, Θοδωρής Ζαμπουλάκης, Βαγγέλης Ζουρμπάκης, Παύλος Κανελλόπουλος, Αποστόλης Τσαγκαράκης, Γιώργος Παπαϊωάννου, Μιχάλης Τσαούτος και Ισαάκ Καριπίδης.

Αθλητές

Κατερίνα Δίβαρη
Κατερίνα Δίβαρη
Κατερίνα Δίβαρη
17 ετών, RS:X
Νίκος Παπαγγελής
Νίκος Παπαγγελής
Νίκος Παπαγγελής
18 ετών, Ποδηλασία
Κωνσταντίνος Γράψας
Κωνσταντίνος Γράψας
Κωνσταντίνος Γράψας
20 ετών, Τραμπολίνο
Μάριος Γράψας
Μάριος Γράψας
Μάριος Γράψας
19 ετών, Τραμπολίνο

Διοργανώσεις

The Bridge Experience

To «The Bridge Experience» είναι μια διήμερη διοργάνωση με κολύμπι, τρέξιμο και ποδήλατο, που διεξάγεται στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».
Το πρωτότυπο αθλητικό event πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2017.
Απευθύνεται στο ευρύ κοινό όλων των ηλικιών, καθώς επίσης τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Κολυμβητικός Γύρος Σπετσών

Ο μεγαλύτερος κολυμβητικός αγώνας ανοιχτής θαλάσσης πραγματοποιείται στην παραλία του Ποσειδωνίου.
Είκοσι επίλεκτοι αθλητές ή ομάδες μέχρι τριών ατόμων κολυμπούν 18 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης, ύστερα από προσωπική πρόσκληση που λαμβάνουν από τη διοργάνωση.
Κάθε κολυμβητής ή ομάδα συνοδεύεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από ένα παραδοσιακό καΐκι/βάρκα του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών, όπου επιβαίνει η συνοδεία του.

Τελευταία Νέα

Facebook

There are no objects in this facebook feed.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search