Αίτηση Συμμετοχής

Η πλατφόρμα αξιολόγησης αιτήσεων για την υποστήριξη Ελλήνων αθλητών από το Charity4U άνοιξε!

Αθλητισμός για όλους!

Με στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη  Ελλήνων αθλητών, τόσο ερασιτεχνών όσο και πρωταθλητών σε παιδικές και νεαρές ηλικίες και την κατάκτηση ακόμα περισσότερων διακρίσεων για τους ίδιους και την Ελλάδα, ιδρύεται η νέα μη-κερδοσκοπική οργάνωση «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», με σκοπό τόσο τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων και συνεδρίων, όσο και τη συμμετοχή σε αντίστοιχα προγράμματα και συμπράξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ήδη η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», έχει προγραμματίσει 3 μεγάλα αθλητικά events για το 2017, τα οποία έχουν ως στόχο να ενώσουν όλες τις γωνίες της Ελλάδας κάτω από τις αξίες της άθλησης και της προσφοράς.

Η νεοσύστατη ΜΚΟ αποτελεί αποτέλεσμα του σπόρου που «ρίζωσε» στις καρδιές τριών γυναικών, της Έλλης Φλέγγα, της Μαρίνας Λύδας Κουταρέλλη και της Ευγενίας Τζαννίνη, μέσα από τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία #charity4u των Holmes Place, και με την ίδρυση της αποδεικνύουν ότι η αγάπη για τον αθλητισμό και την ευεξία μπορούν να ενώσουν και να εξυπηρετήσουν πολύ καλούς σκοπούς.

Η Έλλη Φλέγγα έχει αποδείξει την αγάπη της για την άθληση, τόσο ως CEO   των Holmes Place Fitness Clubs όσο και ως μέλος της ομάδας Pastra Cretonaxiosa, της πρώτης ελληνικής ομάδας που διέσχισε τη Μάγχη σε σκυταλοδρομία 8 ατόμων με χρόνο ρεκόρ, τον Αύγουστο του 2016. Η Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και ιδρύτρια των Spetses mini Marathon και Spetsathlon, των μεγαλύτερων events αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα κάθε χρόνο ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει και να προσφέρει μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας και συγκίνησης. Τέλος, η Ευγενία Τζαννίνη, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, η οποία έδωσε υπόσταση σε αυτήν την ΜΚΟ, υπηρέτησε εθελοντικά ως δικηγόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ενώ αποτελεί ακόμα ένα μέλος της ομάδας Pastra Cretonaxiosa, αλλά και εμπνευστή του σπουδαίου εγχειρήματος της ομάδας.

Τα ιδρυτικά μέλη συμπληρώνουν οι: Άδα Σταματάτου, Έφη Σίψα, Μαίρη Λιάρου, Στέλιος Μιχαλόπουλος, Νίκος Καρανικόλας, Κωνσταντίνος Μίχος, Σωτήρης Πάστρας, Βασίλης Μαρούλης, Θοδωρής Ζαμπουλάκης, Βαγγέλης Ζουρμπάκης, Παύλος Κανελλόπουλος, Αποστόλης Τσαγκαράκης, Γιώργος Παπαϊωάννου, Μιχάλης Τσαούτος και Ισαάκ Καριπίδης.

Αθλητές

Κατερίνα Δίβαρη
Κατερίνα Δίβαρη
Κατερίνα Δίβαρη
17 ετών, RS:X
Νίκος Παπαγγελής
Νίκος Παπαγγελής
Νίκος Παπαγγελής
18 ετών, Ποδηλασία
Κωνσταντίνος Γράψας
Κωνσταντίνος Γράψας
Κωνσταντίνος Γράψας
20 ετών, Τραμπολίνο
Μάριος Γράψας
Μάριος Γράψας
Μάριος Γράψας
19 ετών, Τραμπολίνο

Διοργανώσεις

The Bridge Experience

tbe2018

To «The Bridge Experience» είναι μια διήμερη διοργάνωση με κολύμπι, τρέξιμο και ποδήλατο, που διεξάγεται στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Swim Around Spetses

main_bg_w_logo

Μια κολυμβητική πρόκληση για φιλανθρωπικό σκοπό, όπου ομάδες από ένα έως και τρία άτομα θα κολυμπήσουν τον γύρο του νησιού, συνοδευόμενοι από ένα σκάφος. Το σύνολο των εσόδων του αγώνα θα δοθεί στο Charity4U. Για περισσότερες πληροφορίες Κος. Αχιλλέας Τσιμπογιάννης  698 4618898.

Media

5 months ago
Timeline Photos

See you all this weekend! @the_bridge_experience #bridgeXperience #dedicatedtosports #athlitismosgiaolous #roadtotokyo #charity4u

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
5 months ago
Timeline Photos

Registrations are still open! Join us for the @the_bridge_experience this weekend!! #dedicatedtosports #roadtotokyo #athlitismosgiaolous #rioantirio

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
5 months ago
Timeline Photos

The #champs 🔥👌🔝👌🔥
#Repost @kwstas_grapsas with @get_repost
・・・
#european_championship_2018🇦🇿 #trampoline #HellasTeam 🇬🇷 @charity4ugr @holmesplacegr @holmesplace @holmesplaceacademy #BigThanks

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search