ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ

Η εκκίνηση του μεγαλύτερου κολυμβητικού αγώνα ανοιχτής θαλάσσης θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Ποσειδωνίου στις 2 Σεπτεμβρίου 2017. Η έναρξη του αγώνα θα γίνει στις 8 το πρωί του Σαββάτου στην Παραλία της Πλατείας του Ποσειδωνίου.

Είκοσι επίλεκτοι αθλητές ή ομάδες μέχρι τριών ατόμων θα κολυμπήσουν 18 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης, ύστερα από προσωπική πρόσκληση που θα λάβουν από τη διοργάνωση. Κάθε κολυμβητής ή ομάδα θα συνοδεύεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από ένα παραδοσιακό καΐκι/βάρκα του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών, όπου θα επιβαίνει η συνοδεία του, θα υπάρχει τροφοδοσία καθώς και πρώτες βοήθειες. Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν φουσκωτά με ιατρικό προσωπικό καθώς και εθελοντές και μέλη της οργανωτικής επιτροπής για να επιβλέπουν την τήρηση των κανόνων από τους αθλητές. Ο τερματισμός του κολυμβητικού γύρου θα γίνει στην παραλία του Αγίου Μάμμαντος.

Τέλος, βραβεία θα απονεμηθούν σε όλες τις κατηγορίες ( μεμονωμένοι αθλητές, ομάδες 2 ή 3 ατόμων). Επίσης, ταυτόχρονα με τους αθλητές θα απονεμηθούν βραβεία και για τα συνοδευόμενα καΐκια/βάρκες.

Η απονομή θα τελεστεί στο Δημαρχείο Σπετσών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο, ως ένας γιορτινός επίλογος που θα κλείσει αυτή την πολύ σημαντική αθλητική εκδήλωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search